MANİSA / ALAŞEHİR - Delemenler İlkokulu

DEPREM FARKINDALIĞI

DEPREM FARKINDALIĞI EĞİTİMLERİ ÖĞRETMENLERİMİZ TARAFINDAN ÖĞRENCİLERİMİZE VERİLMEYE DEVAM EDİYOR...

Ülkemiz, deprem kuşağında yer alan bir ülke olarak maalesef depremlerle sık sık karşılaşmaktadır. Bu nedenle, deprem gerçeğiyle yaşamayı öğrenmek ve doğru önlemleri almak zorundayız. Deprem tatbikatları, bu önlemleri uygulamalı olarak öğrenmemizi sağlar ve felaket anında nasıl hareket etmemiz gerektiğini bize hatırlatır.

Deprem tatbikatları, hayat kurtarmanın yanı sıra, panik ve kargaşanın önüne geçmek için de son derece önemlidir. Tatbikatlar sayesinde, deprem anında nasıl sakin kalabileceğimizi, nasıl güvenli bir şekilde binalardan çıkabileceğimizi ve nasıl yardım çağırabileceğimizi öğreniriz. Bu bilgiler, hayat kurtarmak için kritik öneme sahiptir.

09-02-202409-02-202409-02-2024

Yayın: 09.02.2024 - Güncelleme: 09.02.2024 15:57 - Görüntülenme: 29